Yhdistys Jäsenet Pelipaikka Tapahtumat Videot Yhteystiedot

Siimaseuran kotisali Pyynikillä

Biljardipaikkana Pyhäjärven Siimaseura ry:n kotisali on melkoisen harvinainen näky Suomessa. Laatuun ja pelimukavuuteen on panostettu. Pooliin eli tavalliseen biljardiin on kaksi pöytää ja tilaa 84,5 m². Karaan ja snookeriin on yksi pöytä kumpaankin ja tilaa 61,0 m². Käytössä on siis neljä biljardipöytää ja toistasataa neliötä.

Siimaseuran pelitilan ovesta sisään astuttaessa näkymää hallitsevat nykyaikaisesti sinisin veroin päällystetyt Brunswickin merkkipöydät. Kaikki pelivälineet ovat laadukkaita ja nykyaikaisia. Virallisissa kilpailuissa käytettävä Iwan Simonis 860 -verka ja tapping-pakat tulivat Siimaseuralle jo ennen kuin Suomen suurimmille saleille.

Jos on pooliin hyvät olosuhteet, samaa voidaan sanoa snookerista ja karasta. Siimaklubilta, joka on vuoden 2014 lopulla avattu uudempi pelitila, löytyy MM-kisoista tuttu 10-jalkainen Chevillotte Europa Master -karapöytä ja 12-jalkainen Rileyn snookerpöytä. Pelinautinto on taattu!

Salin viihtyisyyteen on satsattu muiltakin osin. Pelivuoroaan odottavat voivat vaikkapa pelata korttia, heittää dartsia tai istua iltaa vihreällä veralla verhoillun korttipöydän ääressä. Toisen tilan nurkkauksesta löytyy sohva ja nojatuoleja. Tietokone, televisio ja videotykki löytyvät myös.

Kuvia Siimaseuran pool-puolelta
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi
Kuvia Siimaseuran snooker- ja karapuolelta
Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi Klikkaa suuremmaksi

Valokuvia biljarditapahtumista

Lisää Siimaseuran historian saatossa otettuja valokuvia löytyy tapahtumien yhteydestä.

Panoraamat
Klikkaa suuremmaksi

Pelitilan perustajajäsenet

Kara- ja snookertila, vuosi 2014
Pyhäjärven Siimaseura ry:n perustama kara- ja snookertila Siimaklubi otettiin käyttöön 01.12.2014. Laajennuksesta vastasi klubi-isäntä Kimmo Loppela.

Pool-pelitila, vuosi 2005
Forsman Janne
Järvinen Olli
Leskinen Timo
Lintunen Arja
Manninen Pekka
Saariaho Sami
Salonen Mika

Yhdistys Jäsenet Pelipaikka Tapahtumat Videot Yhteystiedot

Copyright © Pyhäjärven Siimaseura ry.
Toteutus: Resulttia Solutions