Yhdistys Jäsenet Pelipaikka Tapahtumat Videot Yhteystiedot

Pyhäjärven Siimaseuran tukijat

Pyhäjärven Siimaseura ry:n biljarditoimintaa tukevat tahot saavat vastineeksi mm. näkyvyyttä pelipaidoissa ympäri Suomea ja Internetissä maailmanlaajuisesti.

Niin sovittaessa esim. tukijan nimeä kantavan biljarditurnauksen järjestäminen Siimaseuralla ja muunlainen yhteistyö yritystapahtumiin liittyen tulevat kyseeseen.

INT2000 Oy
JM Pool Cues
Järvensivun Leipomo Oy
Resulttia Solutions
Resulttia Sportswear

Siimaseuran kannattajajäsenyys

Toiminnassamme on mahdollista olla mukana myös siinä tapauksessa, että varsinainen Pyhäjärven Siimaseura ry:n jäsenyys ja seuran edustaminen eivät ole ajankohtaisia asioita.

Kannattajajäsenyys on tehokas ja vaivaton tapa tukea toimintaamme. Jäsenmaksun suuruus on vapaasti valittavissa. Kannattajajäsenyyteen ei sisälly yhdistyksen edustusoikeutta, kuten ei myöskään pelioikeutta kotisalilla tai äänioikeutta kokouksissa.

Maksuohje kannattajajäsenille
Saaja:Pyhäjärven Siimaseura ry.
Tili:FI7011463001100384
Viesti:Kannattajajäsen
Summa:vapaavalintainen

Pyhäjärven Siimaseura ry., Tampere

Yhdistyksen kannattajajäsenet

Kannattajajäsenet kautta aikojen
Korvenpää Riitta2009-
Resulttia Solutions2009-

Yhdistyksen varsinaiset jäsenet

Yhdistys Jäsenet Pelipaikka Tapahtumat Videot Yhteystiedot

Copyright © Pyhäjärven Siimaseura ry.
Toteutus: Resulttia Solutions