Yhdistys Jäseneksi? Pelipaikka Videot Historiaa Yhteystiedot

Biljardiklubi Siimaseuran tukijat

Biljardiklubi Siimaseura ry:n biljarditoimintaa tukevat tahot saavat vastineeksi mm. näkyvyyttä pelipaidoissa ympäri Suomea ja Internetissä maailmanlaajuisesti.

Niin sovittaessa esim. tukijan nimeä kantavan biljarditurnauksen järjestäminen Siimaseuralla ja muunlainen yhteistyö yritystapahtumiin liittyen tulevat kyseeseen.

Resulttia Solutions
Resulttia Sportswear
Wepardi / INT2000 Oy

Siimaseuran kannattajajäsenyys

Toiminnassamme on mahdollista olla mukana myös siinä tapauksessa, että varsinainen Biljardiklubi Siimaseura ry:n jäsenyys ja seuran edustaminen eivät ole ajankohtaisia asioita.

Kannattajajäsenyys on tehokas ja vaivaton tapa tukea toimintaamme. Jäsenmaksun suuruus on vapaasti valittavissa. Kannattajajäsenyyteen ei sisälly yhdistyksen edustusoikeutta, kuten ei myöskään pelioikeutta kotisalilla tai äänioikeutta kokouksissa.

Maksuohje kannattajajäsenille
Saaja:Biljardiklubi Siimaseura ry.
Tili:FI7011463001100384
Viesti:Kannattajajäsen
Summa:vapaavalintainen

Biljardiklubi Siimaseura ry., Tampere

Yhdistyksen kannattajajäsenet

Kannattajajäsenet kautta aikojen
Korvenpää Riitta2009-
Resulttia Solutions2009-

Yhdistyksen varsinaiset jäsenet

Yhdistys Jäseneksi? Pelipaikka Videot Historiaa Yhteystiedot

Copyright © Biljardiklubi Siimaseura ry.
Toteutus: Resulttia Solutions